STÁB

Zubek AdriennZubek Adrienn
igazgató

Az illetékesség elvét szem előtt tartva, a hatékony részvételiségen alapuló képzésekkel, tudástranszferrel hozzájárulunk a roma önszerveződések sikerességéhez, a roma emancipáció pedig hozzájárul az ország sikerességéhez.

 

Kadét ErnőKadét Ernő
kommunikációs munkatárs

A kommunikáció cselekvés nélkül ámítás, a cselekvés kommunikáció nélkül elhallgatás. A fókuszban a PAE alapértékeinek kommunikációs eszközökkel történő megerősítése áll. Önálló arculatának kialakítása ennek megfelelően nem öncélú: a célok megvalósítása szempontjából szükséges és elégséges mértékű megjelenésre törekszik.

 

Rézműves SzilviaRézműves Szilvia
fejlesztési vezető

Társadalmunk boldogsága abban rejlik, ha minél többen érezzük jól magunkat benne kamagra pris. A roma közösségek részvételi tervezésen alapuló fejlesztése utat tör a megújulásnak, az elnyomott közösségek hangjának, a hazai roma mozgalom megerősítésének, ezért a fejlesztési munkánk során arra törekszünk, hogy mindehhez az érintettek megerősítésével, támogatásával és továbbfejlesztésével, illetve kutatással, elemzéssel és értékeléssel megteremtsük a feltételeket.

 

Rácz BélaRácz Béla
szakmai vezető

A PAE stratégia egy olyan lehetőség lesz a roma mozgalom számára, amely segít kialakítani a vidéki és országos roma érdekképviselet alapjait, s ennek révén a roma közösségek hangja és érdekérvényesítő képessége szakmapolitikai és politikai változást generálhat a magyarországi romák életében.

 

Vajdáné Keresztessy AndreaVajdáné Keresztessy Andrea
pénzügyi és irodavezető