Téli mesék Csenyétén és Fájon

-10°C, szikrázó napsütés, gyönyörű, hófödte táj és teltház fogadott minket Csenyétén és Fájon egy január végi szombaton. Pedig izgultunk, hogy lesz-e elég gyerek, “influenzajárvány van” aggódott a csenyétei polgármester asszony is. A színészek már előttünk megérkeztek, a színpad kész, a jelmezek is felöltve, ők most a legnyugodtabbak. Pillanatok alatt varázslat költözött a kis, falusi művházba. A Szamárfül Projekt hozott házhoz két téli mesét, a Holle anyót és Az elfelejtett lények boltját. Köszönjük a Jurányi Háznak, a fantasztikus színészeknek, hogy igazi színházi élménnyel ajándékozták meg a gyerekeket és szüleiket! Köszönjük a Heti Betevőnek, hogy az előadás végén finomságokkal teli csomag is jutott minden kezecskébe! Köszönjük a helyi partnereinknek a szervezést, Csenyétén a polgármester asszonynak, Kéri Zoltánnénak, Fájon Lakatos Renátának, helyi aktivistánknak! Már tervezzük a folytatást, másik helyszínen. Itt egy kis ízelítő, ami kicsit olyan hangulatú, mint amilyen a miénk volt, amikor eljöttünk, örültünk, mert szuper programokon voltunk túl, mindenki boldog volt, de közben ott a gyomrunkban nem szűnik az a furcsa érzés, -20°C is lehet éjszaka és hónap vége van.