Mária Program

Egyik rendszeres adományozónk, Mária ösztönöz bennünket arra, hogy a Polgár Alapítvány is fogadja a nyugdíjasoknak szánt kormányzati utalványokat. Mivel ő már előre felajánlotta a sajátját, hogy jutassuk el rászorult családokhoz, úgy döntöttünk, hogy az akciónk neve MÁRIA PROGRAM, aminek keretében nagy hálával fogadjuk az Erzsébet-utalványokat. Az alapítvány az ország leghátrányosabb helyzetű ötven kis falujában segíti a legelesettebb családokat.

Címünk: II. Jurányi u. 1. III. e.

számlaszámunk: 12010501-01072910-00100009 (ha pénzben utalnák) Polgár Alapítvány

Kedves Adományozók!

A Polgár Alapítvány hálásan köszöni, hogy a hátrányos helyzetű családoknak felajánlják az Erzsébet utalványukat vagy azzal egyenértékű pénzt küldene nekünk!
Az ünnepek miatt az alapítvány csapata nem tud mindenkor az irodában lenni, így arra kérjük, hogy a Jurányi u. 1-ben a fél emeleten található postaládánkba (jó lenne, ha egy borítékban, amin rajta van a telefonszámuk, hogy vissza tudjunk jelezni, hogy átvettük, megkaptuk és megköszönjük) dobnák be az utalványokat.