Karácsonyi gyűjtés 2017

Várjuk a jó állapotban lévő játékokat és mesekönyveket a Bp II. Jurányi u. 1-be november 30-ig (a végső határidő Mikulás napja, de örülnénk, ha hamarabb elkezdhetnénk csomagolni és összeállítani a húsz településre szánt csomagokat)!                  Infó: 06 70 451 8681                                          Pénzadománnyal a csomagolás és a szállítás költségeiben segíthet: Polgár Alapítvány, Raiffeisen Bank 12010501-01072910-00100009.                                                      Kedves leendő ÖNKÉNTESEINK!                                              Ha szeretnétek, hogy minél több szűkösségben élő családba tudjunk – a gyerekek életkora szerint összeállított – karácsonyi ajándékcsomagot küldeni, akkor nyomtassátok ki ezt a plakátot, tegyétek ki gyerekeitek, unokáitok iskolájába, óvodájába vagy a munkahelyetekre vagy más olyan helyre, ahol sok embert elér. Rakjatok elé egy dobozt, írjátok rá, hogy a játékokat, könyveket itt is le lehet adni! Örülnénk, ha az elszállításban is tudnátok segíteni (kevesen vagyunk). Ezzel az akcióval sikerülhet csak a tavalyi eredmény, amikor ötezer darab játékból ezer gyönyörű családi csomagot tudtunk összeállítani. A plakátot az info@polgaralapitvany.hu címről is tudjuk küldeni.

Nagyon KÖSZÖNJÜK, aki munkájával, adományával, kreativitásával beszáll az ország legszegényebb családjait segítő ünnepi szolidaritási akcióba!!